~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
σελίδες της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα" συντάκτες: Αγαθή Γρίβα-Αλεξοπούλου, Πάνος Αϊβαλής, Πόπη Βερνάρδου, Ζαχαρούλα Γαϊτανάκη,
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Buchhandel Bowker Electre Informazioni Editoriali Micronet Nielsen Book Data

~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~

yfos

yfos
"O άνθρωπος πρέπει κάθε μέρα ν' ακούει ένα γλυκό τραγούδι, να διαβάζει ένα ωραίο ποίημα, να βλέπει μια ωραία εικόνα και, αν είναι δυνατόν, να διατυπώνει μερικές ιδέες. Αλλιώτικα χάνει το αίσθημα του καλού και την τάση προς αυτό...". Γκαίτε.

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Έγινε η παρουσίαση του βιβλίου "ΝΟΜΑΤΑΙΟΣ" του Βασίλη Κουνέλη


...στο βιβλιοπωλείο Ευριπίδης...........................................


Με μια εντυπωσιακή παρουσία φίλων του "Νοματαίου" στο βιβλιοπωλείο Ευριπίδης στη Στοά στο Χαλάνδρι, που κατέκλυσαν και τα τρία επίπεδα του βιβλιοπωλείο και το εξωτερικό καφέ έγινε χτες η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου "ΝΟΜΑΤΑΙΟΣ" του Βασίλη Κουνέλη. Για το βιβλίο μίλησε ο συγγραφέας και πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου Τάκης Θεοδωρόπουλος, ενώ αποσπάσματα διάβασε ο ηθοποιός Πάνος Τρικαλιώτης. Ξεχωριστές και ενδιαφέρουσες υπήρξαν οι παρεμβάσεις πολλών φίλων του Νοματαίου που μίλησαν στην εκδήλωση. 

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πολυπληθές ακροατήριο παρακολούθησε μεταξύ αυτών και την παρέμβαση του συγγραφέα και καθηγητή του Harvard Στρατή Χαβιαρά, του ψυχίατρου Διονύση Λιάρου, του φιλόλογου Πέτρου Καναρίδη όσο και του δημάρχου Χαλανδρίου Γιώργου Κουράση.  
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο καθηγητής Ιατρικής Γιάννης Τσελέντης, ο καθηγητής Εγκληματολογίας Γιώργος Νικολόπουλος, ο δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Γιώργος Καπλάνης,  οι αντιδήμαρχοι Χαλανδρίου κ.κ. Π. Βάσιος, Ε. Αγαπηνού και Κ. Αγγελής, η πρόεδρος των Ηπειρωτών  κ. Λ. Γαλάνη, ο πρόεδρος της Ευωνύμου Οικολογικής Βιβλιοθήκης Σάκης Κουρουζίδης, ο φιλόλογος Δημήτρης Θάνας, πολλοί συγγραφείς , μεταξύ αυτών ο συγγραφέας Θέμης Δημητρακόπουλος, καθώς και πολλοί συνάδελφοι, συμμαθητές και φίλοι του συγγραφέα.  
Οι φιλόξενοι οικοδεσπότες βιβλιοπώλες  Θοδωρής και Κούλα Βασιλοπούλου και η Ζένια Χασάπη των εκδόσεων Ωκεανίδα με την συνδρομή της υπευθύνου δημοσίων σχέσεων του βιβλιοπωλείου Κάλιας Χαραλαμπάκη δημιούργησαν ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα που έκλεισε μετά από τρεις περίπου ώρες με πολλές υπογραφές, κουβέντα και κόκκινο κρασί.
Καλοτάξιδο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ειδήσεις