~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
σελίδες της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα" συντάκτες: Αγαθή Γρίβα-Αλεξοπούλου, Πάνος Αϊβαλής, Πόπη Βερνάρδου, Ζαχαρούλα Γαϊτανάκη,
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Buchhandel Bowker Electre Informazioni Editoriali Micronet Nielsen Book Data

~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~

yfos

yfos
"O άνθρωπος πρέπει κάθε μέρα ν' ακούει ένα γλυκό τραγούδι, να διαβάζει ένα ωραίο ποίημα, να βλέπει μια ωραία εικόνα και, αν είναι δυνατόν, να διατυπώνει μερικές ιδέες. Αλλιώτικα χάνει το αίσθημα του καλού και την τάση προς αυτό...". Γκαίτε.

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Έκθεση ιστορικού φωτογραφικού αρχειακού υλικού Παραλίου Άστρους - Άστρους και ευρύτερης περιοχής Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έκθεση ιστορικού φωτογραφικού αρχειακού υλικού
Παραλίου Άστρους - Άστρους και ευρύτερης περιοχής
Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

«Λες και ήταν χθες»

Η ιστοσελίδα των πολιτών και φίλων του Παραλίου Άστρους «το Άστρος της θαλάσσης» εκθέτει, για πρώτη φορά, τμήμα του σημαντικού φωτογραφικού υλικού που διαθέτει με εικόνες του Παραλίου Άστρους - Άστρους και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, από τα τέλη του 19ου μέχρι τα μέσα του 20ου αιώνα.

Η έκθεση έχει ως στόχο να θυμίσει στους μεγαλύτερους, να ευαισθητοποιήσει τους νεότερους, αλλά και να παρουσιάσει ένα πραγματικά σπάνιο (ανέκδοτο) φωτογραφικό υλικό - άγνωστες εικόνες ακόμα και για τους παλαιότερους - με ιδιαίτερα προσεγμένο τρόπο.
Η προσπάθεια αυτή είναι αυτοχρηματοδοτούμενη, με μοναδικό κίνητρο την αγάπη των ανθρώπων της ιστοσελίδας για τον τόπο και στηρίζεται στην εθελοντική εργασία και την εν γένει συνεισφορά.

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Σχολείο Παραλίου Άστρους, σημείο αναφοράς για την ιστορία του τόπου μας και ιδιαίτερου συμβολισμού.
Το «άνοιγμα» θα γίνει το Σάββατο 18 Αυγούστου, ώρα: 20.00 ενώ θα λειτουργεί καθημερινά 18:00 - 22:00 έως και την Κυριακή 26 Αυγούστου.

Για την Οργανωτική Επιτροπή
Νάγια Παπαλιάκου Καχριμάνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ειδήσεις